Etkinlik Mekanı ve Konaklama

ETKİNLİK MEKANI

04-09 Şubat 2018 tarihleri arasında Ankara’da düzenlenmesi planlanan eğitimin kuramsal bilgi ve etkinliklerin yapılacağı ilk iki günü (04-09 Şubatl) ve ders planı hazırlama ve sunumların yapılacağı bilim panayırı (10-11 Şubat) Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kampüsü Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi dersliklerinde yapılacaktır. 50 Kişi kapasiteli dersliklerde, projeksiyon, bilgisayar ve akıllı tahta bulunmaktadır. Etkinliklerde, katılımcıların araştırma yapabilmeleri için bölümde bulunan bilgisayar laboratuvarı da kullanılacaktır (Gerekli izin alınmıştır, eklerde mevcuttur). Eğitimlerin gerçekleşeceği mekanda gerekli olabilecek fotokopi makinesi, yazıcı, vb. araçlar mevcuttur. Etkinlik üniversitede eğitim-öğretim döneminin henüz başlamayacağı bir dönemde düzenleneceğinden dersliklerin kullanımında herhangi bir sorun yaşanmayacaktır. Ayrıca derslikler konaklamanın yapılacağı Hacettepe Üniversitesi konukevine ve yemeklerin yenileceği mekana 250 metre uzaklıkta olup yürüme mesafesindedir. Eğitim yerinde çay/ikram servisleri olacaktır. Etkinlikler sırasında herhangi bir kimyasal yanıcı/yakıcı madde kullanılarak deney yapılmayacaktır. Eğitimdeki okul dışı ortamlara düzenlenecek geziler ve orada yapılacak etkinlikler ise 3.gün (6 Şubatl) Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı, Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Odyoloji Bölümü, Afet ve Acil Durum Eğitim Merkezi (AFADEM) Simülasyon Merkezi’nde gerçekleştirilecektir. 4. günkü (07 Şubat) etkinlikler ise Beytepe Ortaokulu Bahçesi ve ODTÜ Bilim ve Teknoloji Müzesi’nde gerçekleştirilecektir. Bu ortamlarda yapılacak etkinlikler burada çalışan deneyimli bir eğitmen eşliğinde yapılacaktır. Bu geziler için gerekli izinler mevcuttur (sisteme yüklenmiştir). Geziler için ulaşım sağlanacaktır.

KONAKLAMA

Etkinlik süresince şehir dışından gelecekler için konaklama Hacettepe Üniversitesi Beytepe kampüsündeki konukevinde sağlanacaktır. Kampüsün merkez yerinde olan konukevi, sağlık açısından gerekli önlemlerin alındığı, güvenlik açısından 24 saat kamera sisteminin olduğu ve güvenlik görevlilerinin bulunduğu bir yerdir. Katılımcı öğretmen adaylarının ve bazı eğitmenlerimizin kalacağı konukevi ve eğitimin gerçekleşeceği eğitim fakültesi derslikleri kampüs içerisindeki Beytepe Gün Hastanesi’ne oldukça yakın bir konumdadır. Katılımcılar iki kişilik odalarda kalacaklardır. Yemek ikramları kampüsün içinde sağlanacaktır.

İletişim: okuldisiogrenme@gmail.com